Waerde Froudiaan,

De inschrijvingen voor de Grote Reis 2022 zijn geopend! Wil je mee op deze gave reis naar Zuid-Korea, Vietnam en Singapore? Schrijf je dan nu in! Je zal onder andere een motivatiebrief in moeten leveren dus begin hier niet op het laatste moment mee anders haal je mogelijk de deadline niet! De inschrijvingen sluiten op 20 april om 23:59! Inschrijven kan via: https://froude.nl/nl/activiteiten/grote-reis-2022

Met immer luide Plonsch,
Grote Reis Commissie 2022


Dear students,

Registrations for the Grand Journey 2022 are now open! Do you want to join us on this epic study trip to South Korea, Vietnam and Singapore? Then sign up now! Our advice is to not postpone registering for too long since you have to write a motivation letter! Registrations will close April 20 at 23:59! You can sign up using the following link: https://froude.nl/nl/activiteiten/grote-reis-2022

Kind regards
Grand Journey Committee 2022

Categorie├źn: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *